Pozvánka na EDIH Twister Vol. V Česko & Rakousko

15. 03. 2024
Pozvánka na EDIH Twister Vol. V Česko & Rakousko

Ve středu dne 20. 3. 2024 proběhne v Brně ve spolupráci s rakouskými partnery výměna zkušeností v oblasti inovací a moderních technologií v rámci akce EDIH Twister Vol. V Česko & Rakousko. 

Hlavními diskutovanými tématy budou kybernetická bezpečnost, umělá inteligence, pokročilá digitalizace ve veřejném sektoru a v malých a středně velkých podnicích. 

Akce je spoluorganizovaná šesticí českých EDIHů (European Digital Innovation Hubs), konkrétně EDIH Cybersecurity Innovation Hub, EDIH-DIGIMAT, EDIH CTU, EDIH Ostrava, EDIH Brain4Industry a EDIH Northern and Eastern Bohemia. Pozvání přijaly čtyři rakouské EDIHy: EDIH AI5production, Crowd in Motion, innovATE, Applied CPS


Cílem tohoto přeshraničního setkání je podpora zvyšování vnitřní efektivity veřejných institucí a firem s pomocí digitálních nástrojů. Odpolední exkurze nabídnou vhled do fungování Kybernetického polygonu KYPO jako součást infrastruktury EDIH Cybersecurity Innovation Hub a vhled do RICAIP testbedu CEITEC VUT Brno, jehož využití nabízí EDIH-DIGIMAT. Podrobný program akce i registraci naleznete zde.